sunnuntai 31. elokuuta 2014

Espoo-päivä

Huhhuh Espoo-päivä takana ja hyvä mieli kaikilla. Kelikin oli oikein mukava vaikka sisällä oltiinkin. Ihmisiä ei ollut niin paljoa liikenteessä kuin viime vuonna, mutta Espoossa oli tapahtumia pitkin poikin.

Paljon herätti meidän pakurikääpäosasto ihmetystä ja ihmiset avoimin mielin maistelivat pakuriteetä. Paljon kävimme mielenkiintoisia keskusteluja ruoasta, sienistä ja yleisistä asioista.


Marjan leipoma juurileipäkin keräsi kaikilta maistajilta kiitokset ja Marja saakin nyt jaella juurta sitten ihan urakalla. Taidetaan pitää toinen Juuri-ilta kun oli Martoissakin kiinnostusta asiaan.



Keskustelimme jo tulevasta ravintolapäivästä ja menusta, sekä kohta koittavasta makkara-illasta. Se tulee olemaan jännittävää. Toivottavasti onnistumme tekosissa ja kaikki saavat herkkumakkaraa kotiin viemisiksi. Koolla oli lähes koko hallitus. Päätimmekin että pidämme hallituksen kokouksen tässä syksyllä Marja laittaa siitä jäsenille viestiä.



Marttavinkki tähän loppuun. Hyvä ja toimiva voiveitsi, jäätelötikku. Juuri sopiva pikkuisten leipien voiteluun, miksei isommankin ja ei haittaa jos katkeaa, koska voihan sitten syödä jäätelön ja säästää tikun. Hyvä myös piknikille mukaan ja menee pieneen tilaan. Tämä oli Pirkon ideoima, joten aploodit hänelle.


Pääsimme myös syömään hirviseljankaa joka oli älyttömän hyvää. Kivat oli keittoastiat joista söimme. Kupilka tuolta voi käydä katsomassa tuotteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti